Tengok Riak Wajah Ayah Dia Dah Cukup Tahu Betapa Per1tnya Terpaksa Buang Rambut Anak Dia Tu

Rakaman video membuatkan sesiapa yang melihatnya pasti bergenang air mata yang memaparkan ayahya itu perlahan- lahan mengusap kepala anaknya itu untuk membuang rambut yang kegugvran akib4t rawatan itu.

Kadang kala ianya harus dilakukan supaya emosi kanak – kanak itu yang tidak terganggu apabila melihat ianya bergvguran nanti.Walaupun sedih tetapi si ayah itu tetap tabah dan kuat sambil membuang rambut yang telah gvgur.

81 2.png

Kasih seorang ayah sama juga seperti seorang ibu kerana anak adalah anugerah Allah swt yang tidak ternilai untuk pasangan yang berkahwin dan anak juga penyeri rumah tangga yang menjadi suka dvka sesebuah rumah tangga.

Memerlukan raw4tan lanjutan sehingga membuatkan rambut pun kegugvran.tidak dapat digambarkan apabila anak yang dijaga dengan penuh kasih sayang selama bertahun telah disahkan menghid4p peny4kit bar4h

Ketika menerjah ke ruangan komen, ramai yang sedih melihat keadaan kanak- kanak yang s4kit. ada bebeberapa komen warganet yang juga menceritakan pengalaman mereka yang juga menjaga ahli keluarga yang pernah kena peny4kit bar4h.

Komen:

80 1 269x300 1.png

Sumber:Jawatan Kosong 2022

Leave a Comment