Suami mana tak sedih “Lihat sekujur tubuh isteri yg sarat ‘hamil’ terbaring di jalan”

Isteri dijemput dalam kemalangan jalan raya

Bayan Lepas : Satu kemaI4ngan m4 ut melibatkan mot0sikal dan sebuah kereta di Bayan Lepas semalam yang meng0rbankan se0rang wanita yang sedang sar4t mengndung.

Dalam kejdian itu mngsa Amelia Ismail dis4hkan mninggaI dunia ditempat kejdian apabila mot0sikal yang dib0nceng bersama ayahnya Ismail atau lebih mesra dengan panggilan Mael Cr0sstown kemaI4ngan.

X1 1

Mael cr0sstown yang juga pemain gitar sebuah kempulan r0ck terkenal ced3 ra p4rah dan kini dirwat di z0n Kr1tikal Hspital Pulau Pinang.

KemaI4ngan itu membabitkan motosikal yang ditunggang Ismail bersama anak perempuannya yang sedang sarat mengndung telah dirempvh sebuah kereta namun punc4 kejdian sebenar kini dalam si asatan pihak berwajib.

Suasana piIu ditempat kejdian bila mana suami Amelia tiba ditempat kejdian melihat seku jur tbuh isteri terbar1ng dijaIan diten4ngkan oleh 0rang ramai yang berada ditempat kejdian.

Dalam pada itu anak sulung Mael Crosstown yang dikenali dengan nama Amiera Ismail meIuahkan kesed1han apa yang menimp4 adik dan juga ayahnya.

Ayahnya kini dirwat Unit Rwatan R4pi Hpsital manakala jn4zah adiknya Amelia akan dibawa pulang ke Sungai Batu TeIuk Kumbar untuk dikebu mikan selepas segala urusan di Hspital selesai.

X3

Turut meIuahkan kesed1han dan doa buat Mael adalah rakan rakannya ” Assalamualaikum sahabat semua dan foll0wers Band The Wooh, satu perkhabaran du ka dimana saIah se0rang ahli kumpulan kami Mael Cr0sstown telah kem4Iangan dan mengaklbatkan anakndanya mningg4I.

Sem0ga diberi kesmbuhan dan kekuatan buat beliau dan sem0ga ditempatkan bersama 0rang-orang yang beriman untuk anakndanya. aminn- Adin MyRc Garage Penang.

X4

SaIam tkziah buat keluarga sahabat Mael Crosstown sem0ga arwh Anak Kak ayu ditempatkan di kalangan 0rang Beriman Dan sem0ga Allah Subhanahuwataa’la permudahkan urusan jn4zah Amin.

Kepada sahabat Mohd Yusof Mohd Noor ,yeop cr0sstown, gee Mnautoworks Penang,mohamad Nazri Osman dan yang mengenali abang mael boleh Ziarah Beliau menghadapi kemaIangan Pagi tadi. saya mewakilkan isteri Beliau Norhayu Osman Terima kasih-Rainah Hashim.

Sama sama kita doakan agak abang Mael diberi kesembuh didoakan juga moga r0h anaknya serta bay1 yang dikndungnya tenang disana perginya dihari jumaat yang mulia.

X5

Salam tkziah, Moga suaminya tabah dengan du gaan yang amat berat ini isteri dan anak syurganya menati dirinya disana. Al fatihah.

Sumber Dan Rujukan

Leave a Comment