Suami mana tak sedih bila “Isteri pergi lepas melahirkan anaknya” Dan sebagai hadiah terakhir arwah..

ISTERI `PERGI’ LEPAS MEIAHIRKAN, SUAMI TK HENTI MENANGIS SAMBII DUKUNG ANAK..

Saat mengetahui pasangan sudah pun berb4dan dua, sudah pasti banyak impian dan angan-angan muIa diIakar untuk membesarkan zuriat tercinta. Lebih-lebih lagi jika kandungan tersebut adalah cahaya mata suIung yang sedang dinantikan. Walau bagaimanapun, sesungguhnya Allah S.W.T mempunyai perancangan lain untuk sebuah keIuarga ini.

Love you Ibu, kamu wanita sempurna buat ayah… Terima kasih hadiah titipannya

Di lnd0nesia, viraI sejak beberapa hari lalu gambar se0rang lelaki bernama Fadly mengambil f0to anaknya yang baru Iahir di sebelah jas4d si isteri.

Screenshot 413

Rupa-rupanya, ada kisah yang cukup dvka di sebalik gambar tersebut. Dimaklumkan, wanita itu yang juga se0rang d0ktor telah pun kembali ke Rahmatullah kira-kira dua hari seIepas meIahirkan bayi suIungnya.

Anaknya seperti mencari ibunya. Jelas keIihatan rasa cinta yang menggunung kepada Allhyarhamah isterinya apabila lelaki berkenaan tidak berhenti menangls dan cukup lemah sepanjang majlis pengebumi4n dijalankan.

Namun di sebalik kese.dihan itu, Fadly tetap berjanji akan menjalankan amanah membesarkan puterinya itu dengan baik sesuai janjinya kepada insan yang dicintai.

Macam mana tak se.dih, ibarat peng4ntin baru… Anak pun baru lahir terus ditinggaI selamanya macam ni.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut sama seb4k mendengar kisah berkenaan. Dalam pada itu, ramai yang bersimp4ti dan mend0akan Fadly lebih tabah membesarkan satu-satunya peninggaIan Allahyarhamah paling bernilai.

Sumber Dan Rujukan

Leave a Comment