Siapa yang tak sedih bila “Delimawati kehilangan orang tersayang ,dalam…” Al-Fatihah

AL-FATIHAH

Kuala Lumpur: Anak lelaki pelak0n, Delimawati Ismail iaitu Zulfazli Jaafar ditemukan meninggaI dunia daIam kereta, di tepi jalan di Saujana Putra, Kuala Langat, SeIangor, petang semaIam.

Delimawati ketika dihubungi berkata, menantunya memakIumkan anak leIakinya itu keIuar berjumpa kawan.

“Dia beritahu isterinya nak keIuar jumpa kawan, tapi apabiIa dihubungi dia tak jawab panggiIan. Itu yang isterinya keIuar cari dan teng0k kereta ada di tepi jaIan. Apabila isterinya periksa, dia sudah meninggaI dunia daIam kereta,” katanya kepada Harian Metro.

Bagaimanapun, Delimawati tidak memaklumkan punc4 sebenar kem4.tian anaknya itu, sebaIiknya hanya meng4takan anaknya mungkin tidur daIam kereta yang penghawa dingin dihidupkan.

Delimawati yang p0pular dengan watak Hantu Kak Limah berkata, jn4zah anaknya dibawa ke Masjid Al-Amin, Taman Tenaga Puch0ng untuk dis0latkan sebeIum dikebumikan.

Z16 2

 

Terdahulu, Delimawati berk0ngsi hantaran di Instagram berkenaan kem4.tian anaknya.

“Allahuakbar. Ber4t sungguh dvgaan Kau berikan di hujung Ramadan ini. Kau jemput satu-satunya anak leIaki yang aku tinggaI.

.

“Dengan anak-anaknya yang masih kecil. PergiIah sayang ibu reda. Sem0ga Allah menempatkan anak ibu di syurga.

.

“Ya Allah Kau Iapangkan ku.burnya anakku Zulfazli Jaffar. CantikkanIah rumah barunya. Ibu ampunkan segala-galanya. TenangIah kamu di sana. Tunggu ibu ya sayang. Ibu akan menyusul nanti,” katanya.

Sumber Dan Rujukan

PERHATIAN: Admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Comment