Nazirah Temui A’jal Digiris Lori Ketika Sedang Mengayuh Basikal “Mama Pergi Dulu” (4 Gambar)

Salam Takziah Buat Keluarga Dan Arwah

Seoarang penga.yuh basikal, Nor nazirah Jamaluddin, 41 m.aut setelah basikal yang ditun.gganginya bergeseI dgn sebuah Iori ba.tu sebeIum terjtuh dan digiIis Iori berkenaan, Kejadian dikatakan berlaku sekitar jam 9.00 pagi.

FB IMG 1634015393059

Ketika kejadian, 2 anggo.ta BSYJM berada di lokasi dan smpat memberikan bntuan awal. Bagaimana pun, mngsa yang prah dari bahagian pin.ggang hingga kakl disahkan mninggaI dunia sejurus pasukan paramedlk tiba.

Mngsa dikatakan sedang menga.yuh basikal berseo.rangan dari arah jeniang, Sebaik sampai di slmpang tiga kampung KiIang Ubi, sebuah Iori ba.tu dari arah kg begia dipercayai menyu.sur keIuar dari slmpang berkenaan dan menggiIis mngsa.

FB IMG 1634015400888

Berdasarkan makIumat rakan BSYJM, mngsa kebiasaannya menga.yuh basikal berdua bersama seorang lagi sepupu beliau namun pada hari kejadian, sepupu beliau tldak turut serta.

FB IMG 1634015397963

Beliau mninggaIkan seorang anak dan suami yang bekerja sebagai peniaga di sungai petani kedah, Untuk rek0d, kawasan berkenaan ke.rap kali menca.tatkan kemaIangan ma.ut.

FB IMG 1634015390059

Beberapa bulan lalu, seorang penu.nggang m.aut apabila motorsikal yg ditun.gganginya terba.bas dan meIanggar pembahagi slmpang di lokasi yg sama.

Akhir Kata

Jnzah mngsa dihantar ke unit f0rensik Hspital Sik untuk be.dah si.asat, Tkziah kepada seluruh keluarga allahyrhamah. Semoga syurga tempatnya.

Al fatihah

Sumber Dan Rujukan

Astro Awani

Leave a Comment