Natizen Dakwa Dia Melayan “Gadis Dedah CCTV,Menangis Lepas Jari Dihisap ‘Abang Askar’

Baca dan Fahami.

Susulan seorang lelaki dipercayai ‘abang askar’ yang didakwa melakukan serangan gangguan seksual terhadap seorang jurujual wanita, mangsa tampil berkongsi pengalaman berdepan detik hitam itu di laman Instagram.

Menurut mangsa yang berusia 18 tahun itu, dia menyedari segelintir netizen menuduhnya seolah-olah ‘melayan’ nafsu suspek kerana dilihat tenang ketika kejadian di sebuah kedai vape di Taman Keramat, Kuala Lumpur itu.

Rajin-rajinkan membaca sebelum ‘judge’

IMG 6124

Mangsa menjelaskan, ketika kejadian dia sempat memberi amaran kepada suspek bahawa tindakan mereka dirakam kamera litar tertutup (CCTV) sebelum cuba menghubungi dua orang ‘abang’ bagi meminta bantuan.

“Tenang sebab CCTV rakam semuanya”

Percakapan bunyi macam Sabah?

Suspek tak ‘scan’ MySejahtera pulak!

Malah, mangsa mengakui mengalami trauma dan serangan panik apatah lagi suspek didakwa turut mengajaknya ke tandas sebelum beredar dari premis berkenaan selepas tidak dilayan.

“Banyak kali ye dia ajak”

Sementara itu, mangsa juga berkongsi dua rakaman CCTV memaparkan dirinya sedang duduk menangis apabila terkejut perlu berdepan kejadian menjijikkan itu sementara menunggu ‘abangnya’ sampai.

“Tak mampu nak puaskan hati netizen”

Berdasarkan laporan media, suspek yang berusia 26 tahun telah ditahan pihak polis semalam dan direman selama empat hari sehingga 10 Oktober ini.

Sumber Dan Rujukan

Oh My Media

Leave a Comment