Dugaan Dunia,Sanggup Tolak Tawaran Daripada Buka Hijab “Saya Rela Tolak Dan Anggap Ia Bukan Rezeki Saya”

Alhamdulillah

Kuala Lumpur: Pelak0n, Zila Bakarin mengakui pernah ditanya oleh pekerja belakang t4bir sama ada dia reIa untuk membuka tudung ketika berl4kon. Zila berkata,

soaIan itu muncul apabila terdapat beberapa pelak0n bertudvng, bersetuju untuk membuka tudung semata-mata untuk menj4yakan w4tak diberikan.

Saya Rela T0lak

“Jawapan saya, kalau nak kena buka tudvng, cari orang lain,” katanya kepada Harian Metro. Menurut Zila, dia tidak mengetahui jika situasi sebegitu wujvd di dalam industri.

zila bakarin 1

“Saya sendiri pun tak tahu yang situasi ini memang berlaku. Apabila dimakIum dan diajukan soalan begitu, baru saya tahu.

“Tapi, sampai ke hari ini saya masih tak tahu siapakah peIakon yang dimaksudkan,” katanya. Ditanya mengenai perkara itu, Zila berpendapat, dia tidak ada hak untuk memberikan sebarang komen.

“Saya pun tak pandai sangat dan masih belajar. Kalau mereka terbuka untuk menanggalkan tudung ketika berlak0n, itu hak mereka.

“Tapi, kalau tanya saya, saya tak mahu dan kalau terp4ksa t0lak tawar4n itu, saya akan toIak dan anggap ia bukan rezeki saya,” katanya.

Sumber Dan Rujukan

Corentan Nasihat

Leave a Comment