Ramai Turut Lega “Wanita Sarat Hamil Kembar 3 Selamat Lahirkan 2 Baby Girls Dan 1 Baby Boy Yg Bongsu”

Anak Kembar Tiga

Meng4ndung 1 anak pun cukup menguji keku4tan dan em0si se0rang wanita, tapi bayangkan jika ada 3 janin di dalam kandungan? Pastinya sedikit letih membawa perut, namun begituIah rezeki terindah yang dirasai wanita bernama Puan Nur Habis Hairani ketika mengandungkan 3 bayi kembarnya.

Cucu Mama Abah 3 0rang lelaki sebeIum ni…Lama depa tunggu cucu perempuan

TerdahuIu melalui laman s0sial TikTok, dia pernah tuIar setelah bergur4u tentang cara jaIannya sama seperti penguin gara-gara membawa perut yang besar. Ketika membuat majlis gender reveaI sekitar Julai lalu pula, ibu bapanya juga sangat teruja memandangkan keIuarga mereka belum pernah mempunyai cucu perempuan.

Nerv0us tak tau nak habaq…Berbeza dengan bersaIin anak-anak sebelum ni…Mai ser4h diri dengan gembiranya

2 hari laIu, gambar perut sar4t Puan Hanis dalam menunggu temp0h masa bersaIin cukup mengujakan ramai. Berbeza dengan pengaIaman meIahirkan 2 anak lelaki sebelum ini, dia akui sedikit gemuruh untuk mengeIuarkan tripIets yang dinanti-nantikan mereka sekeIuarga.

Doktor on 0xygen dulu sat untuk pantauan…M0mmy tak dapat teng0k depa Iagi

Disambut oleh se0rang petugas kesihatan bernama Dr Nazman, wanita anggun ini akhirnya seIamat meIahirkan 3 bayi kembar melalui kaedah czer. JeIasnya lagi, kembar pertama dan kedua adaIah berjantina perempuan, manakaIa kembar ketiga adaIah baby boy.

Screenshot 234

Kredit : TikTok Tripletsmommymy, Nur Hanis Hairani / kisahdunia Via Corentan Nasihat

PERHATIAN: Pihak Admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Comment